Viime päivinä

28.11.2017

…. Olen leiponut vuoden ensimmäiset joulutortut marmeladikuulia käyttäen luumumarmeladin sijasta, ja ai että niistä tuli hyviä!

… Katsonut parissa päivässä Netflixistä rikossarjan nimeltä Mindhunter, joka lähti aluksi vähän hidastempoisesti, mutta heti kahden ensimmäisen jakson jälkeen olin aivan koukussa. Sen jälkeen tykitinkin sarjan loppuun asti siltä istumalta. Erittäin vahva suositus tälle!

… Käynyt keräämässä havunoksia talvisilta lenkkipoluilta, paistanut ne uunissa (jotta ötökät ja muut eliöt tuhoutuvat), ja tehnyt niistä suloiset jouluasetelmat kotiimme.

… Tajunnut, kuinka tärkeää on luottaa omiin vaistoihinsa, ja tehdä itselleen parhaaksi näkemiään päätöksiä.

… Ostanut jo ensimmäisiä joululahjoja! Tänä vuonna aloitin jo hyvissä ajoin, ettei taas mene viimeisille minuuteille jouluaaton kolkuttaessa jo ovea.

… Haaveillut ensi vuoden ulkomaanreissuista. Olen aika hyvin saanut pohdittua ja suunniteltua budjetit niihin, jotta voin toteuttaa kaikki vuonna 2018! Toki muuttujia mahtuu matkaan, mutta toivottavasti mahdollisimman vähän…

… Leiponut kaksi kertaa kuivakakun, ja epäonnistunut yhtä monta kertaa. En vaan jostain syystä saa sitä kakkua irti vuoasta jauhottamisesta ja voitelusta huolimatta! Ehkä jouluun mennessä saan tehtyä ulkonäöllisesti kelvollisen kakun… Siihen asti tyydyn syömään murskaantunutta versiota.

… Ottanut kirpputoripöydän, ja tuottoakin tullut ihan mukavasti! Siitä saan hyvin laitettua jonkun verran säästöön muutamaa joululahjaakin varten. Loput ajattelin käyttää lentolippuihin, jotka löydettiin halvalla!

… Varannut bussilippuja joulukuulle Porvooseen, Mikkeliin ja Kuopioon. Paljon pitäisi ensi kuussa ehtiä näkemään ja kokemaan, ja matkustamaan ympäri Suomea (ja Venäjää, vaikka en bussilla sinne menekään), eli en tule kärsimään ainakaan tekemisen puutteesta!

… Ottanut selvää erilaisista ruokavalioista, paastoista ja detox- kuureista, ja kiinnostunut niistä vain enemmän ja enemmän lisää. Saa nähdä jos saisin kokeiltua jotain niistä lähiaikoina.

… Odottanut joulukuun alkua, sillä pääsen nauttimaan täysin omasta vapaa-ajasta, koska töitä on seuraavaksi vasta loppukuusta. Matkustamista, leipomista, lahjojen ostoa, korttien tekoa ja rauhoittumista kaiken kiireen ja hälinän keskellä on vihdoinkin luvassa♡

Hyvää tämän viikon alkua kaikille!

 

♡: lla Janina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *