Toukokuun positiiviset

01.06.2018

Ihanan kesäinen sää jatkui koko toukokuun ajan ja rusketusta tuli otettua ihan urakalla ja kyllä iho ruskettui tuossa auringon paahteessa, vaikka ei tarkoituksella olisi ottanutkaan!

♡ Sain hommattua parvekkeelle muutamat yrtit itämään ja kuun loppupuolella alkoivat nekin kukkimaan eli nyt odotan innolla milloin ensimmäiset tomaatit alkavat siinä kasvamaan

♡ Kesämekot ovat olleet nyt kovassa käytössä ja muutamat uudetkin on tullut jo hankittua. Tämän kesän ihan lempparimekot sisältävät itselläni kukkia, raitoja ja palloja!

♡ Töitä otin toukokuulle mahdollisimman vähän, joten olen saanut nauttia kesäilmoista ihan täysillä ja viettää todella paljon vapaa-aikaa

♡ Koulussa sen sijaan olen ollut nämä viime viikot (tosin koulupäiviä ollut aikalailla 3 päivää/viikko) ja siellä olen saanut elämäni ensimmäisen räsymaton melkein valmiiksi! On muuten tosi kivaa puuhaa tehdä mattoja kangaspuilla! Syksyä ajatellen mietin jo, että pitäisikö toinenkin matto väsätä..

♡ Pyörällä poljettuja kilometrejä alkaa olla takana jo monta sataa ja ainakin yhtä monta kilometriä vielä edessä! Rakastan pyöräillä hyvällä säällä paikkaan kuin paikkaan ja olen muutamina päivinä tehnyt ihan pieniä päiväretkiä maaseudulle eväät mukana.. ihan parasta kyllä pyöräilyssä on kun ei ole kiire mihinkään ja voi hetkeksi pysähtyä nauttimaan maisemista♡

♡ Toukokuussa aloitin myös tekemään juoksulenkkejä ja homma alkoi rullaamaan ihan hyvään vauhtiin, vaikka pientä takapakkia piti jalkakivun vuoksi ottaakin. Lenkkeilystä innostuneena kävin ostamassa ihan juoksemiseen tarkoitetut kengät, joten nyt voi hölkkäillä menemään tuolla koko rahan edestä!

♡ Lämpimän sään myötä myös ruokahalu on ollut pienempi ja salaatteja on tullut syötyä paljon enemmän. Kiva aloittaa kesä vähän kevyemmällä ja raikkaammalla tunnelmalla

♡ Ja mikä tärkeintä; vettä olen saanut juotua viime viikkojen aikana todella hyvän määrän päivittäin. Hurahdin uudelleen sitruunalla maustettuun veteen ja nyt onkin sitruuna tullut ihan vakiotuotteeksi kauppalistalle!

♡ Hiukset vaalentuivat (ja kuivuivat) raitoja myöten toukokuun aikana hurjasti, joten kampaajalle taidan suunnata vasta syksyn lopulla lisää raitoja ottamaan. Oon kyllä ollut niin tyytyväinen siihen, että kuukausittaiset värjäilyt ovat omalta osalta loppuneet ja nyt voin kesälläkin antaa husteni kasvaa ja auringon vaalentaa näitä omaan tahtiin ilman huolta juurikasvusta.

♡ Luonto on pistänyt ehdottomasti parastaan ja oon saanut nauttia ja kuvailla jos millaista kukkaniittyä tai auringonlaskua. En voi edes sanoin kuvailla kuinka upeita värejä on taivaalle ilmestynyt menneinä iltoina!

♡ Jäätelö on aina kuulunut omaan kesään ja niin myös tänä vuonna. En edes kehtaa sanoa kuinka monta jäätelöä on tullut jo vedettyä.. 😀 Mutta hyvä sää vaatii hyvät herkut!

♡ Piknikit järven rannassa kuuluivat myös omaan arkeeni toukokuussa ja eihän sieltä malttanut lähteä, kuin vasta pimeän laskeuduttua aivan kokonaan. Kesä♡

♡ Tapahtumissa ja avajaisissa kävin myös ahkerasti, jotka monen kesänä ovat jääneet itseltä väliin. Nyt on nekin käyty pitkästä aikaa läpi!

 

-Janina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *