Pulsan aseman bed & breakfast

20.02.2018

Aurinkoista pakkaspäivää kaikille! Meillä ulkomittari näyttää -10 astetta, mutta mikäs tässä kotona ollessa lämpimän peiton alla ja villasukat jalassa, hah.

Viikonloppuna vietimme avopuolison kanssa 5. vuosipäivää, ja päätimme lähteä juhlistamaan sitä Pulsan asemalle! Edellisessä aseman postauksessa jo mainitsinkin mahdollisuudesta majoittua kyseisellä asemalla, ja nyt saimme vihdoin toteutettua tuon pitkään mielen syövereissä olleen haaveen!♡

Varausta tehdessä (noin 2 viikkoa etukäteen) saimme valita mökin ja huoneen, jossa haluamme majoittua. Selailin kuvia eri huoneista, ja päädyin vaihtoehdoissa mökkiin nimeltä Junanlähettäjän Talo. Talossa oleva huone on harmonisesti tapetoitu ruusutapetilla, joka sopii erinomaisesti vanhaan, hieman rustiikkiseen sisustustyyliin.

Metallinen sänky, isot peitot, muhkeat tyynyt pitsireunuksilla, virkattu matto ja vanha takka tuovat ihanan tunnelman tähän historialliseen, 1800-luvulla rakennettuun punaiseen puutaloon, jota sittemmin on kunnostettu ja korjattu yöpymistä varten olevaan kuntoon.

Lähdimme lauantaina jo hyvissä ajoin ajamaan Pulsaan päin, sillä halusimme pyörähtää itse kahvilassakin ennen huoneeseen kirjautumista. Mahat täyteen syötyämme, etsimme käsiimme talon emännän ja hänen saattelemana pääsimme mökkiin.

Jo ensivaikutelma mökistä oli, että haluan juuri tällaisen kodin itselleni!
Ja tämä ajatus vain vahvistui vahvistumistaan iltaa kohden moninkertaisesti, kun pääsimme makoilemaan suureen sänkyyn hyvän tv-sarjan kera.

Suunnitelmana oli käydä kävelyllä maalaismaisemissa, mutta lämmin tupa vei kuitenkin loppujen lopuksi voiton. Niimpä vain loikoilimme lämpimässä mökissä, söimme ovelle tuotuja korvapuusteja ja täytettyjä sämpylöitä sekä kotoa tuotuja suussa sulavia suklaakonvehteja. Oli ihanan rentouttavaa katsella ikkunasta, kuinka iltapäivän aurinko laski puiden taakse hehkuvan keltaisena, samalla kun patteri hohkasi lämpöä jaloille.

Aamulla herättyämme kirkkaaseen auringonpaisteeseen, joimme kupit kuumaa kaakaota ja lähdimme asemarakennukseen aamiaiselle, jonka sovimme klo 10.30 alkavaksi. Tarjolla oli vaikka minkälaista herkkua; erilaisia mehuja, teetä, kahvia, croissantteja, sämpylöitä, marjarahkaa sekä leivän päälle erilaisia juustoja, kasviksia ja leikkeleitä.

Aamiaisen jälkeen menimme vielä mökkiin sulattelemaan ruokaa, ja katsomaan Netflixiä (ja syömään korvapuusteja jo valmiiksi täyteen vatsaan). Puolilta päivin pakkasimme kimpsut ja kampsut reppuihimme ja lähdimme palauttamaan avainta talon omistajalle. Pyörähdimme vielä kerran kahvilassa ja myymälässä, jonka jälkeen otimme auton alle ja lähdimme viikonlopun virkistämänä kotia kohti.

Vanha ja historiallinen talo, seesteiset värit sisustuksessa, hiljaisuus ja oma rauha, yöpyminen luonnon helmassa sekä tunnelmallinen miljöö.

Näillä sanoilla kuvailisin tuota viikonloppua, jonka saimme viettää ihanalla Pulsan asemalla. Jos yhtään houkuttaa viettää rauhallinen ja rentouttava yö luonnon keskellä, niin tämä on täydellinen paikka siihen! Kipinkapin varaamaan itsellesi ja vaikka ystävällesi hallitusti sisustettu mökki kauniine yksityiskohtineen!♡

♡: lla Janina

2 thoughts on “Pulsan aseman bed & breakfast

  1. Oi tuonne on kyllä pakko päästä joskus! ♥ Teidän viikonloppu kuulostaa kyllä ihanan rentouttavalta ja saitte varmasti ladattua hyvin akkuja tulevaan viikkoon 🙂 Ihania kuvia oot napsinut tuolta ♥

  2. Kiitos paljon!♡ Tuo oli kyllä semmoinen jokaisen tytön päiväunimökki, että pakko päästä kyl käymää joskus uudellee! Oli kyllä rentouttavaa vaan olla ja nauttia maisemista ja yhdessäolosta tuolla metsän siimeksessä 🙂 Suosittelen 100% tuota majoitusta!♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *