Minustako sisustussuunnittelija?

 

28.03.2018

Kyllä vain! Muutaman vuoden päästä tähän aikaan aion saada sisustussuunnittelijan paperit käteeni, jonka jälkeen tulevaisuus on melko avoinna tämän tyttösen osalta.

Koulu alkaa reilun kuukauden päästä toukokuussa, enkä millään malttaisi odottaa, että pääsen laajentamaan tietojani ja taitojani! Sen verran mitä opintosuunnitelmaa tutkiskelin, niin tosi kivoja juttuja on tulossa tuleville vuosille ja juuri sellaisia asioita, joita sisustusalalla haluan oppia ja kokea!

Sisustaminen on jo pitkään ollut lähellä sydäntäni ja olen pitänyt sitä lähinnä harrastuksena itselleni. Kuitenkin nyt viime vuosien aikana olen alkanut vakavasti pohtimaan, josko voisin tehdä siitä itselleni kokonaisen uran ja niinpä laitoin tänä vuonna hakemuksen menemään kouluun ja hyvin menneen haastattelun jälkeen nappasin itselleni opiskelupaikan!
Haaveissa olisi joskus tulevaisuudessa asua ulkomailla ja tehdä töitä yrittäjänä. Sen tarkempaa maata tai kaupunkia ei ole vielä tähtäimessä, joten nyt on hyvä aika matkustella ja tutkia eri vaihtoehtoja – onhan tässä koko maapallollinen paikkoja, joista valita! ;D

Kevät antaa selvästikin odottaa itseään tänä vuonna, mutta alan kyllä itsessäni huomaamaan jo keväisen (välillä jopa kesäisen) fiiliksen hiipivän mielen syövereihin, varsinkin tällaisina aurinkoisina päivinä (vaikka tulisikin pieniä lumihiutaleita taivaalta). Mutta eiköhän se kevät rantaudu kohta tänne Suomeenkin!

Täällä on liikunnallinen ja terveellisemmän ruokavalion loppukiri kevättä/kesää varten ja sen kunniaksi olenkin tämän viikon smoothiedieetillä (tällä kertaa kaikki 5 päivää pelkästään smoothieilla). Huomaa kyllä, että mieli on todella paljon virkeämpi ja kirkkaampi, kun saa syödä juoda itsetehtyä ravintorikasta ja puhdasta ravintoa!

Hyvää maaliskuun viimeistä viikkoa kaikille!♡

♡:lla Janina

 

 

 

2 thoughts on “Minustako sisustussuunnittelija?

  1. Tiesin kyllä heti että tuut pääsemään tonne kouluun! <3 🙂 Sisustusjutut on alkaneet kyllä kiinnostaa itseänikin yhä enemmän, joten mielenkiinnolla odottelen siun fiiliksiä tosta koulusta! Ootpa kaunis tuossa ensimmäisessä kuvassa <3

  2. Voi kiitos Tuuli♡ Sisustaminen on kyllä mielenkiintoinen ala ja kaiken lisäksi tosi laaja, eli jokaiselle kyllä löytyy jotakin! Eihän sitä tiedä, jos vaikka siutkin alalta löytää joku päivä!;D Siulla nimittäin tosi paljon silmää just tuohon asioiden sommitteluun ja väreihin ja etenkin kuvien ottamiseen!♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *