Keväisiä kuulumisia

16.04.2018

Ihanan virkistävää päästä taas koneen ääreen!
Täällä ollaan tosiaan Italiasta saavuttu viime viikon keskiviikkona ja loppuviikko toivuttukin sitten pahasta flunssasta. Tultiin onneksi vasta reissun toiseksi viimeisenä päivänä kipeäksi, joten pahimmat olot kärsittiin vasta täällä Suomessa kuumeillen ja nyt alkaa näyttämään vasta paremmalta.

Kirjoittelen reissusta sitten vähän enemmän lisää, kun saan selattua kaikki kuvat läpi. Nyt on olo vielä sen verran nuhjuinen, että taitaa sohva, elokuva ja paksu peitto kutsua vielä tämän illan.

Kuumeesta huolimatta, olen kuitenkin sen verran jaksanut näiden päivien aikana; nimittäin fiilistellä tulevaa koulun alkamista! Olen jo mallaillut uutta koululaukkua takin, kenkien, hattujen ja puseroiden kanssa, sekä vuoronperään täyttänyt ja tyhjentänyt laukkua, jotta varmasti mahtuu kaiken maailman vihkot, kirjat ja penaalit, heh. Olo on siis kuin pienellä lapsella, joka on vasta aloittamassa ensimmäistä kertaa koulutaivaltaan 😀

Tässä kohtaa alkaa jo vähän jännittää, että millaisia ihmisiä samalta luokalta tulee löytymään… Löytyykö samanhenkisiä tai edes saman ikäisiä, kuin minä? Oon itse tosi huono ystävystymään uusien ihmisten kanssa, vaikka hyvin toimeen tulisinkin heidän kanssaan.
En vaan jotenkaan osaa sulavasti ”lyöttäytyä” mihinkään porukkaan, vaan oon aika usein se palloilija ja eksyneen näköinen, joka etsii samalla aaltopituudella olevia kanssatovereita keskellä huonetta 😀

Opiskelun aloittamisen rinnalla mieltä piristää kyllä ehdottomasti eniten nämä keväiset kelit! Voi että oli ihanaa tulla takaisin Suomeen ja nähdä, kuinka luonto alkaa heräilemään talviuniltaan ja lokitkin palanneet tänne Lappeenrantaan. Kyllä se oikein raikuva lokin huuto on varma kevään merkki! ;D Joskin tätä luonnon heräämistä olen viime päivät joutunut katsomaan kotoa ikkunasta, mutta kohta tämäkin tyttö pääsee ulkoilemaan terveenä!

Tänä vuonna tuntuu, että tämä kevään tulo on ollut vielä parempi edellisiin vuosiin verrattuna. Liekö syynä uudet tuulet koulun saralla vai se, että kohta pääsen vihdoin nauttimaan Suomen kesästä?! Toisin kuin viime vuonna, niin tämän kesän vietän täysin Suomen kamaralla ja aion nauttia meidän puhtaasta ja raikkaasta luonnosta ja niiden antimista.

Toki siihen kesään on vielä vähän matkaa, mutta kuten on huomattu, niin aika lentää nykyään, kuin siivillä, joten kyllähän tässä pitää alkaa jotain kesäsuunnitelmia jo listaamaan!

Ihanaakin ihanampaa viikon alkua ja nautitaan nyt tästä säästä!♡
Itse taidan lähteä tuonne sohvan pohjalle keräilemään voimia, joten siihen saakka näin italialaisittain ciao!

 

♡:lla Janina

2 thoughts on “Keväisiä kuulumisia

  1. Olipas kiva lukea pitkästä aikaa siun kuulumisia <3 Kohta jo nähdäänkin, niin voidaan sitten höpistä kunnolla lisää! 😉 Oon ihan varma, että tuut saamaan tuolta koulusta uusia kavereita ja tutustut samanhenkisiin ihmisiin – vaikka toki voin itsekin samaistua tuohon, että on aluksi vaikea lyöttäytyä johonkin uuteen seuraan.. Niin ihanaa että kevät on jo näin pitkällä ja koko ajan mennään kesää kohti!! <3

  2. Onneksi opiskelu painottuu juuri tuohon sisustamiseen, eli mitä luultavammin samanhenkisyyttä löytyy ihmisten välillä, mutta kyllähän tässä alkaa jo miettimään, että kenen kanssa seuraavat vuodet samalla luokalla vietetään.. Tuntuu, että tässä iässä on todella harvinaista löytää juuri samanhenkisiä ihmisiä joiden kanssa solmia syvällisempiä ystävyyssuhteita. Oon vieläkin niin iloinen, että siun kanssa pienten sattumien kautta huomattiin kuin samanlaisia ollaan ajatellen esimerkiksi juuri ajatusmaailmaa ja elämäntilanteita! 😀 Ei ihan joka päivä tule tällaisia ystävyyssuhteita vastaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *